2 - از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( 4 یا 5 بار )  

بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها 

از مهم ترین عوامل هستند.


3- می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه

نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد .



4- بعد از این كار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.


5- آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.


6- بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت 3 ساعت ) و روی

اون یك دستمال بیندازید.


7- بعد دستتان رو كمی خیس كنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت

برداشته و به سیخ بکشید.



8- برای یك كیلو گوشت ، 3 عدد پیاز رنده شده كافی است.


9- در هنگام به سیخ كشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می ریزد،

یك کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید

و دوباره ورز بدهید.



10- بهترین حالت پخت كباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز

هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه

به همه جا نمی رسد.


11- روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یك کم کلفت باشد.

این توی مزه خیلی موثر است.



12- تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.


13- پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.


14- می توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه

كنید که باعث ترد شدن کباب می شود.


15- اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.



منبع : Beytoote.com