نكاتی برای پخت کباب کوبیده
2 - از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( 4 یا 5 بار )
بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها
از مهم ترین عوامل هستند.
3- می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه
نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد .
4- بعد از این كار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.
5- آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.
6- بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت 3 ساعت ) و روی
اون یك دستمال بیندازید.
7- بعد دستتان رو كمی خیس كنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت
برداشته و به سیخ بکشید.
8- برای یك كیلو گوشت ، 3 عدد پیاز رنده شده كافی است.
9- در هنگام به سیخ كشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می ریزد،
یك کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید
و دوباره ورز بدهید.
10- بهترین حالت پخت كباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز
هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه
به همه جا نمی رسد.
11- روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یك کم کلفت باشد.
این توی مزه خیلی موثر است.
12- تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.
13- پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.
14- می توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه
كنید که باعث ترد شدن کباب می شود.
15- اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.
منبع : Beytoote.com